Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Flegmatická fauna
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Až do dneška jsme žila v domění, že příslušníkům zvířecí říše byl přírodou kromě jiného nadělen i nějaký pud sebezáchovy. Ale jak jsme zjistila, jsou i takoví, kteří tenhle pocit postrádají.
Drandím si to ulicí, kolem předvzdělávacího ústavu, kam vděčne každé ráno odkládám svou mladší ratolest, aby mohla jít vytvářet pracovní hodnoty .... prostě jedu pěkně pomalu, jako správný řidič pečlivě koukám, co se kde děje, aby se nestalo nějaké neštěstí. Když tu se na kraji mezi zaparkovanými auty objeví holub a míří přímo do jízdní dráhy. Čekám, kdy uvidí velké blížící se plechové nebezpečí a vznese se, kam už na něj ta divní hrozba nemůže. No tak, už uleť, snažím se mu vsugerovat impulz ke vzlétnutí. Ale ono pořád nic. Prostě vrkáč - flegmatik beze spěchu přešel ulici jako normální chodec !! Ani "tůrování" motoru ho nepřimělo k vyšší rychlosti.
To aby někdo navrhnul strážcům veřejného pořádku, divizi zebromalíři, aby začali přemýšlet o přechodech pro ptactvo a jinou zvířenu.

0 Komentářů
Dne 24 Mar 2009 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: