Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Čarodejnice Lily čaruje s hlasy našich dětí
(v kategorii Rošťárny a lumpárny)

Elka před časem přinesla dětem z knihovny pohádkovou knížku o čarodějnici Lily a jejích čarodějných lumpárnách. Knížka má velká písmena a hlavně hlavu a patu, takže se dobře čte. Když jsme si jí tuhle s dětmi před spaním četli, děti se po mě pitvořily a opakovaly po mě přímé řeči, a tak jsem dostal nápad jejich nadšení využít. Ačkoliv podle přísloví o kovářově kobyle, co chodí bosa, by to tak nemělo být, přeci jen mikrofon i zvukovou kartu doma máme, programy v počítači taky, tak proč to nezkusit. Minulou sobotu, když sluníčko zatvrzele odmitalo vylézt z mraků, jsme u dětí pod palandou zřídili improvizované nahrávací studio a pohádku nahráli. Zatím jsme nahráli jen první kapitolu (kniha má tuším čtyři), ale děti nahrávání nesmírně bavilo a už se těší na další.

Tady je tedy první část příběhu o čarodejnici Lily v podání Klárky (Lily), Kristýnky (Leon) a ... mojí maličkosti (vypravěč):

http://pupajz.soundman.cz/alba/deti-lili-kapitola1.mp3

(pokud si chcete pohádku uložit klikněte na odkaz pravým tlačítkem a vyberte "Uložit odkaz jako")

0 Komentářů
Dne 26 Feb 2010 napsal(a) safa

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: