Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Zdravím všechny po dlouhé době
(v kategorii Ze života rodinky)

Ahoj všichni !
dost dlouho dobu jsem se tu neobjevovala, nějak mi špatně fungoval mozek, lítali okolo mně hejna mozkomorů (pro neznalce Harryho Pottera - taková strašidla, vznášejí se, jsou to jen kostlivci pod černým hadrem, ale živí se každou šťastnou chvilkou a šťastnou myšlenkou v hlavách lidí). Nakonec mně musel dostat do péče pan doktor cvokař. Nejdřív mně trochu sprdnul, že mne léčili špatně a napsal mi asi 3 druhy pilulí. No co, horší už to asi být nemůže, říkám si pro sebe a začala jsem se ládovat tou chemií. Jéé, jak jsem se mýlila. Týden jsem měla pro sebe takovou soukromou pouť - hlava jak na kolotoči, žaludek na houpačce, na oné místnosti střelnice. Ale pak se to začalo zlepšovat a momentálně už jsem zase v podstatě v pohodě.
Takže se tu zase asi začnu objevovat.
Ale jak už jste zjistili, mám tu velmi zdatnou nástupkyni, naší malou velkou (měří už 141 cm !!!) dcerku Klárku.

0 Komentářů
Dne 06 Sep 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: