Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Nové jméno
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Často v práci diskutujeme o různých našich více či méně hříšných klientech a co s nimi budeme dělat. Na ty méně hříšné stačíme sami buď s domluvou nebo tučnou pokutou, na hříšnější posíláme hodné "bubáky", kteří jim domluví osobně a pak je pumpnou o to, co se nám zdráhají zaplatit. Na extra zlobivé, kteří na nás kašlou a z hodných "bubáků" si dělají jenom srandu, tak na ty posíláme extra zlé "bubáky", kteří nedají pokoj, dokud z hříšníků nedostanou buď prašulky nebo jim seberou vozítko. Všechno pochopitelně v mezích slušnosti a bez násilí.
Povídají si takhle moji "spolukancelářníci" o jednom velkém hříšníkovi, na kterého jsme (troufám si říct s chutí) poslali ty zlé pány a odhadují, co se asi při návštěvě dluhopumpovačů bude dít. Do toho zvoní telefon a tak je diskuse ukončena lakonickým konstatováním: "No to bude pěknej bengál!"
Pak vyzvánění ustane, protože kolega zvednul ten Bellův vynález a my jsme slyšeli, jak říká:
"Dobrý den, pane b(B)engál ... totiž dobrý den pane ... "

Ještě že ten rozhovor neskončil některým z nepublikovatelných výrazů, to by pán na druhém konci drátu řádil jako bengál ... ský tygr.

0 Komentářů
Dne 03 Nov 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: