Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Nabroušený dopis
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Určitě se vám už někdy přihodilo, že někomu něco slíbite a výsledek pak je úplně jiný.
Moji dva kolegové společně řešili trochu zapeklitý případ (podrobnosti nejsou zas až tak důležité), pilně si emailovali jak mezi sebou, tak s klientem (bodrý pán z Moravy), až to celé úspěšně dořešili. Pánovi poslali požadovaný důležitý doklad a přislíbili mu, že opravdu, na mou ... totiž jejich duši, na hafanovy uši a na mňoukalčino svědomí už to nemusí vracet. Tím by všechno mohlo skončit k všeobecné spokojenosti.
Co se ale nestalo - kolegyňka musí čas od času proběhnout evidenci, jestli když už ty důležité doklady tak důvěřivě lidičkám půjčujeme, tak jestli nám je taky vracejí, protože jsou naše. A když zjistí, že některý vypůjčitel je bídák a sklerotik k tomu a že nám náš milý doklad nevrátil, hned takovému nepořádníkovi pošle dopis, kde na něj dělá bububu a že ať to kouká vrátit. Bohužel takový papír přišel i onomu moravákovi. Ten se ovšem pekelně našňupnul a poslal nám sice trochu ostrou, ale jinak úžasnou odpověď (předem se omlouvám, cituji to i s několika ne zrovna publikovatelnými výrazy, ale ty k tomu prostě patří):

Vážená paní !
Pokud účelem Vašeho dopisu bylo pořádně mně nasrat, tak se Vám to povedlo. Tím se Vaše společnost zařadila mezi takové, které slušné lidi buzeruje, i když platí jako hodinky. A protože se mi nepodařilo Vám celý den dovolat, předpokládám, že funguje spravedlnost a vzal Vás čert !
S přáním mnoha spokojených klientů, mezi které se naše firma určitě nepočítá,
pan ...

0 Komentářů
Dne 12 Dec 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: