Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Ryba s nohama - dodatek
(v kategorii Ze života rodinky)

Protože mi bylo vytknuto, že jsem při popisu této příhody zapomněla na zásluhy jednoho z účastníků pochodu, tak to doplňuju.
Hlavním nosičem toho neposedného šupináče byl pochopitelně náš milovaný a opečovávany taťka Honza. Po všem tom poponášení, chytání a krocení vypadal chudák jak když bojoval ne s kaprem, ale aspoň s velrybou, které dělal i trochu předskokana do ledové vody. Z kalhot mu poněkud kapalo, boty vypadaly jak po názorné ukázce prekérní situace "pánovi teče do bot" a bunda by se možná hodila i jako vodnická první pomoc.
Po návratu domů byl pochopitelně táta přednostně odstrojen, vysušen, vyčištěn a uložen pod dvě peřiny přitažené až pod bradu.

0 Komentářů
Dne 28 Jan 2011 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: