Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Klára vynálezcem
(v kategorii Perly našich pokladů)

Naše větší šikulka se (bohužel i z vlastní zkušenosti) rychle dovtípila, jaká technická pomůcka by se velmi hodila všem dětem školou povinným. Ale protože je jí jasné, že o ne příliš dobrých studijních výsledcích by se rodiče přece jen měli dozvědět, je její převratný vynález určen hlavně zákonným zástupcům žáčků, kteří obdrželi tu nejméně oblíbenou známku, tedy "kuli", "bajli" či "pětoura".

Převratný vynález

Přístroj má moderní pohon "lejzrem", je skládací, část určená pro paní učitelku se určitě taky velmi hodí. Cena skoro zadarmo a ještě dostanete dárek !
No uznejte sami, dárek po stromeček jako dělaný :-)

0 Komentářů
Dne 21 Dec 2011 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: