Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Podobnost čistě náhodná
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Často při své práci narazíme na nejrůznější příjmení, která sama o sobě jsou často úsměvná (Jitřenka Poskočilová, Perluška Tlapová a jiné).
Pak je ještě jiná kategorie, kdy příjmení samo o sobě je hezké, ale v kombinaci s jinými dost podobnými to ve výsledku dává krásná spojení.
Kolega čile komunikuje s kýmsi po bezdrátu a nějak se nemůže upamatovat na přesné priezvisko jistého pána.
"Já si teď nemůžu vzpomenout, jak on se jmenuje. Zavadil ? Nebo snad Zamrazil ?"
Ve stejný den jsem si shodou okolností psala s pánem jménem Zavřel. Říkám to svému spolukancelářníkovi a jeho tak nějak chytlo střevo, tedy to básnické a začal tvořit elegii na dveře a là Jára Cimrman.
"Zavadil, nezavřel a proto zamrazil."
Třetí kolegáček v sousední kanceláři tento krásný pokus o poezii neslyšel, ale nevědomky doplnil téma otázkou:
"Jak to bude s tou firmou Mrazírny ?"

Nastoupil vystoupil, očesal, naložil, odvezl, vykázal. Debil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Že se Vám to zdá trochu málo ? Tak ještě přídavek

Všichni jsme už určitě zažili situaci, kdy potomek (náš nebo cizí, to je "šumák") někdy pronese takovou poznámku, až se z toho trochu opotíme. A když je to "dítko" ještě raně pubertálního věku, bývá to někdy i celkem ostré.
Jeden známý (jeho anonymitu nechám zahalenou) jednou takhle cosi trochu ostřeji řešil se svojí holčičkou. No, holčičkou, spíš to byl pubescent v plném rozpuku. Mladá slečna tatíkovi odsekla způsobem, který nebyl až tak docela fér. Nešťastný otec na to jen znaveně konstatoval:
"Holka, holka, ty až bude velká, ty budeš jako maminka."
Holčina se zatvářila patřičně poťouchle a podotkla:
"Hmm, tak to ti nezávidím ..."

0 Komentářů
Dne 23 Apr 2012 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: