Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Užasná dětská logika
(v kategorii Perly našich pokladů)

Každé dítě školou povinné musí dělat taky domácí úkoly. A protože babičky rády pomáhají, tak někdy na vnoučata dohlížejí při plnění těchto ne příliš oblíbených povinností. V tomhle případě to byla školou povinná neteř Julie (kuk na obrázek) a dohlížejícím vinohradská babička. Úkolem bylo tak trochu špionování o pracovnících školy, asi kdyby náhodou se chtěl tazatel nepozorovaně přidat mezi učitelský sbor, tak aby byl dobře informován.
Když se babička nejdřív dozvěděla, jak že jmenuje ředitel a trefila by do kanceláře paní hospodářky, přišla na řadu otázka, kterou si určitě každý školák mockrát položil - proč chodí děti do školy. Člověk by čekal odpověď typu, že aby nebyly hloupé nebo protože musí.

Místo odpovědi se však tazatel, tedy tazatelka, dočkal/a zásadní protiotázky:
"Babičko, víš proč lidi stárnou a umírají ?"
Na tuhle otázku se hledá odpověď asi odjakživa, ale zatím ji nikdo nenašel. Takže ani jinak sečtělá dámska hlava rodu nevěděla, co má vnučce odvětit na tak zásadní dotaz. Ale Julie si našla vlastní odpověď.
"Protože to odkoukali od jinejch !"

Podle dětské logiky si ta chytrá hlavička odvodila i důvod chození do různých vzdělávacích ústavů.

0 Komentářů
Dne 14 Sep 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: