Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Pohádka policejní
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Znám jednu dívku, ta má .... aha, to jsem nepatří smile . Dívek znám sice dost, ale tohle bude o jednom pánovi, kterému se stávají takové věci, co se nám obyčejným lidem stát prostě nemůžou.
Drandí si to takhle svým vozítkem, když tu najednou kde se vzal tu se vzal ... modrý panáček. Kdo hádá, že to byl Šmoula, tak je vedle jak ta jedle. Tenhle pajdulák měl plácačku a vehementně s ní mával, jako že je nutné zastavit plechového oře u kraje silnice, vyhrabat papíry na auto, papíry na hlavu a nezapomenout nasadit správně provinilý výraz.
"Pane řidiči, vy jste v jedné chvíli udělal dva dopravní přestupky. To vás asi rozhodil ten defekt, co máte na autě, že ?"
Pan řidič ale kouká poněkud vytřeštěně, o jaké defektu že to běží řeč.
"No tu prázdnou pneumatiku," a ukazuje na schlíplé kolo.
Teď se správně mělo ozvat "Plop" nebo aspoň "Cink" či jiný čarovný zvuk doprovázející náhlou proměnu třeba šeredy v krásnou princeznu. Ne snad že by příslušníkovi najednou narostly blond lokny, velké ... přednosti a byla z něj Zlatovláska. Každopádně v okamžení se přísné rameno spravedlnosti změnilo v jakého hodného pohádkového dobrodince, protože naprosto vážně povídá:
"Kde máte hever, já vám to vyměním, ať se s tím nemusíte špinit," a už zahazuje svou placatou čepici do prachu silnice, popadne hever a než se naprosto zkoprnělý řidič zvládne vzpamatovat, pocuchaná "pnojtematika" je kutálena do kufru a na její místo je nasazená záložní naducaná kolegyně.
"Tak pane řidiči, už můžete vyrazit !"
Nebýt děravé pneumatiky v kufru, pan řidič by snad ani neveřil, že se to opravdu stalo.
A přátelé, tento příběh je pravdivý, protože mi ho vyprávěl ... ten pan řidič.
Tak až někdy budete zase "on the road", tedy na cestě, dobře se dívejte kolem. Třeba vás taky zastaví kouzelný panáček ... wink

0 Komentářů
Dne 21 Sep 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: