Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Zmýlená
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Vraťme se o nějaký ten týden zpátky ...

Když se řekne počátek školního roku, každému se vybaví něco jiného. Dětem těšení na spolužáky a školu (tohle nadšení jim většinou vydrží tak první týden), papírnickým obchodům největší tržby za celý rok a rodiče s děsem v očím koukají, jak penízky houfně opouštějí jejich portmonku na zaplacení hodin tance, tenisu, houslí, keramiky, divadelních a všelijakých dalších kroužků, o kterých nás naše ratolesti přesvědčí, že tam nezbytně musí chodit.
S kolegy v práci často ... teď to vypadá, že moc nepracujeme a to není pravda wink ... tedy čas od času probíráme tyhle radosti i starosti kolem našich potomků. Když jsme si s kolegou navzájem postěžovali, na co všechno vyplázneme prašulky, neopomněla jsem dodat:
"A to si ještě dneska domů povezeme violoncello!"
Kolega trochu nevěřícně vykulil oči.
"Violoncello ?!" ptá se pochybovačně.
"Jojo, to je něco jako malá basa," upřesňuji na vysvětlenou.
Kolega chvíli tu větu zpracovával v hlavě a pak se vědoucně ťuknul do čela (kdyby to bylo ve Čtyřlístku, rozsvítila by se mu nad hlavou žárovka smile ), aby nám všechno vzápětí vyložil šokující informací:
"Aha, já už vím, já jsem si to spletl s harfou !"

Tak aby bylo jasno, můžete se juknout, jak to vypadalo, když si Kristýna konečně nesla nástroj domů:


Mraveneček v lese


A takhle to vypadá, když pilně cvičí.


Čelistka v akci

Většinou každodenní nebo skoro každodenní šmidlání a brnkání probíhá za dozoru tatínka. Se mnou jako cvičitelem to vypadá, jako by cvičenec, tedy cvičenka byla neustále mlácena šmy...smyčcem po hlavě, neboť nad zvukem toho krásného nástroje převažuje brekot a fňukání. Nedávno se Honza od malé cvičenky dozvěděl, že "hraju jenom na jablíčka", takže se zavírají do pokoje nejen s nástrojem, ale i s miskou plnou nakrájených jablek. Dovnitř nikoho nepustí, takže jen odhaduji, že ten malý brnkálek pěkně zahraje a dostane sladkou odměnu, jako když medvěd v cirkuse udělá kotrmelec.




Naše basa má miminko wink


0 Komentářů
Dne 01 Nov 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: