Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Jak jsem hledala
(v kategorii Ze života rodinky)

Ten, kdo má rodinu a ještě třeba nějaké ty ratolesti, mi dá za pravdu v tom, že většinou fungujeme jako pokladna, uklízečka, kuchařka, taxikář, pradlena atd., ale málokdy jsme jen za sebe jako lidská bytost. Když se ale naskytne možnost vypadnout z každodenního kolotoče, rychle tu příležitost popadneme za pačesy a držíme se jí jako klíště, i kdyby sebou házela jako splašená kobyla.
Tak i já jsem dostala šanci jít se trochu pobavit, pokecat s kamarády a hlavně si zatrsat svou milovanou salsu. Rychle jsem na sebe něco hodila, na ksicht si namalovala nějaký slušnější obličej a vypadla z domu jak ten pověstný cukrář. Místo zábavy se ale nacházelo na druhém konci naší stověžaté matičky a mně se ani trošku nechtělo harcovat sockou. Nahmatala jsem klíče od našeho stříbrného vozítka jménem Bertík ... vtom jsem si ale uvědomila, že jsem se v tom kalupu zapomněla dotázat, kde že autíčko najdu. No přece se nebudu vracet, říkám si v duchu. Popadla jsem tedy dálkové odemykadlo a začala jsem s ním mířit nazdařbůh po zaparkovaných autech v naději, že na mně některé přátelsky zablyká. Jak jsem tak byla zabraná do hledání, vůbec jsem si nevšimla, že mně z povzdálí pozorují dva příslušníci, kteří nás nám mají pomáhat a chránit nás ...
Za chvíli jim to nedalo a s nadějí v očích, jako že jsou určitě na stopě části bandy lupičů se ptají:
"Hledáte něco, slečno ?" Bylo už trochu šero, to si kdokoliv může splést takovou starou rachomejtli se slečnou wink.
Já jsem ale byla tak zabraná do hledání, že jsem jim trochu nepřítomně odpověděla:
"No jasně, že hledám. Přece Bertíka, ne !" a hledám dál.
Oba pánové poněkud zkoprněli a v hlavě nejspíš řešili dilema, jestli mi dát pouta nebo svěrací kazajku. Celou situaci naštěstí zachránil sám Bertík, který poslušně zamrkal a já jsem mohla zmizet po anglicku z dohledu těch dvou strážníků.

A jestli se nevzpamatovali, tak tam čučí dodnes smile

0 Komentářů
Dne 14 Dec 2010 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: