Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Silvestr s Pepkem námořníkem
(v kategorii Ze života rodinky)

Během roku, zvlášť když se chodí do školy, musí naše holky dodržovat trochu vojenský režim, zejména budíček a večerku, rajóny jim většinou odpouštíme wink O to větší volnost jim pak dopřáváme v poslední den roku. To můžou být vzhůru, dokud neodpadnou, což se jim hrozně líbí. Jen pro nás je to trochu horší, protože s nimi někdo musí být vzhůru.
Letošní silvestr se opravdu vydařil, Klárka připravila pohoštění, které jsme s chutí zbaštili, šli jsme ven pouštět rachejtličky, o půlnoci tradičně vyletěl špunt od dětského šampáňa ... prostě rodinná pohoda. Do hajan jsem si zalezla s knížkou kolem půl druhé, za chvíli se přišla zahrát Klárka a vzbudily jsme se až ráno. Honzu jsem potkala v koupelně, pod očima měl pěkné pytle a vypadal dost rozladěně.
"Co se ti stalo," ptám se svého zákonného chotě, protože jak známo, rozvrzaný manžel věští nějaké problémy, které většinou svede na svou ženušku.
Honza se zašklebil a povídá:"To malý zvíře koukalo na Pepka námořníka," zabručel informaci o činnosti naší menší dcery.
"Na tom snad není nic špatnýho," odpovídám udiveně.
"To určitě není, ale ona koukala do půl čtvrtý do rána !"




0 Komentářů
Dne 12 Jan 2011 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: