Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Kolemjdoucí
(v kategorii Co se jinam nevešlo)

Dnes mi kolega vyprávěl úžasnou příhodu. Kráčel si to v klidu a v pohodě po ulici. Před ním si to štrádovali dva páry lidí - dvě dámy a pak páreček. No ne že by po ulici šly dva kusy té báječné uzeniny wink Prostě pán a paní. Proti nim šel jakýsi pán, který nevypadal nijak výjimečně. Každopádně oba páry na protijdoucího gentlemana koukali s vykulenými kukadly a sanicí spadlou až na hrudník.
Proč na toho pána tak zírají, vrtalo kolegovi hlavou. Když se ten mužský přiblížil i ke kolegovi, důvod údivu byl jasný. Chlápek si polohlasně, ale naprosto zřetelně prozpěvoval:
"Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit ... "
Kolega jako přes kopírák udělal stejný obličej jako předešlí, že si ani neprohlédl, jestli vyzpěvující byl chlapec jak má být.

0 Komentářů
Dne 02 Feb 2011 napsal(a) elka

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: