Vítejte na znovu oživeném a trochu aktualizovaném PupajzWebu. Stále jsou tu vítani všichni Šafaříkovic, Julákovic, Klimešovic, Kurandovic, Turečkovic, Skorkovských a taky přátelé a kamarádi naší rodinky, kteří si občas rádi přečtou, co že se to u nás zase děje.

Znovu zpět
(v kategorii Ze života rodinky)

Zdravím všechny naše čtenáře !!
Možná jste si mysleli, že jsme se někam ztratili. Ale kdepak, jen toho bylo moc na práci a málo na psaní. A navíc to tu nějak nefungovalo. Teď už by snad zase mělo všechno chodit.

Co že je u nás za tu dobu nového ?
Děti nám pořád rostou, některé skoro až před očima. Klára má ve svých 10 letech už pěkných 154 cm, takže i někteří páťáci nebo šesťáci na ní koukají zespodu. A puberta už nám začíná klepat na dveře, hubatost a dohadování je u nás častým hostem.
Kristýna se taky vytáhla, ale ne tolik. Nedávno jí ale na obličeji nastala výrazná změna. Ne snad, že by někomu naběhla na pěst, jen dostala brejličky a s tím i moudřejší výraz, Ale střelenda je to pořád.
A teď nejnovější aktualitka těchto a minulých dní. Rodinka se nám trochu rozroste ...
Zatím to necháme s otevřeným koncem. Ti, co ještě nevědí, tak si musí počkat na rozuzlení. A ti co už vědí, tak to nepovědí :-))

0 Komentářů
Dne 14 Dec 2011 napsal(a) safa

Opiš "{first}, {second} a {third}" písmeno červeného slova do rámečku:
"{r-letters}" → {letter-input}
Jméno:
Xichtík: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zapomeň na mně
Content Management Powered by CuteNews


Díky vám všem, kdo jste ocenili naší společnou práci a napsali nám pár řádek do Knihy hostí. Díky těmto zápisům jsme alespoň získali představu o tom, kdo naše stránky čte. Vždyť dělat stránky jenom tak, aniž by je někdo četl, by byla přece hloupost. Nově můžete reagovat jednotlivě na každý článek.

Aktuální (pí)dění

Rodinný archiv

Kniha návštěv


Galerie

Odkazy

  Přístupů na stránky: